Redes sociales

Contacta con Nosotros
Nova Botiga RABAT | Marcos Morales Fotograf
18317
post-template-default,single,single-post,postid-18317,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Nova Botiga RABAT

Fotografía Rabat

Nova Botiga RABAT

La firma catalana Rabat obrirà una macrojoyería en «La milla d’or» del Passeig de Gràcia de Barcelona. El local es convertirà en la joieria més gran de Barcelona amb 2.000 metres quadrats de superfície. El nostre estudi a participat, amb la realització de la fotografia que il·lustra la lona publicitària que es veurà mentre durin les obres de reforma del edifici. Els desitgem molta sort en aquest nou projecte.

La firma catalana Rabat abrirá una macrojoyería en «La milla d’or» del Passeig de Gràcia de Barcelona. El local se convertirá en la joyería más grande de Barcelona con 2.000 metros cuadrados de superficie. Nuestro estudio a participado, con la realización de la fotografía que ilustra la lona publicitaria que se verá mientras duren las obras de reforma del edificio. Les deseamos mucha suerte en este nuevo proyecto.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Català Català English English Español Español